Läinud pühapäeval osalesid 2006 poisid kahe võistkonnaga Tammeka Juunior Cup saaliturniiril.
5+1 süsteemis mängitud turniir oli paljudele poistele esimene kogemus antud poistearvuga mängida.

Mõlemad meeskonnad näitasid alagrupis väga ilusat mängu ning lõid hulganisti väravaid. Positiivne oli ka see, et väravalöömisrõõm jagunes laiali erinevate mängijate vahel. Valge meeskond lõpetas alagrupi 7. löödud väravaga ja Punane meeskond koguni 10. väravaga. Ka veerandfinaalis said mõlemad meeskonnad kindlad võidud: Valge meeeskond 3:0 Tammeka Valge üle ja Punane meeskond 2:1 Tammeka Sinise üle.

Poolfinaalideks hakkas aga poistel jaks raugema ning mõttekiirus kippus aeglustuma. Mõlemad meeskonnad domineerisid mänge, kuid võimaluste realiseerimisega oli suuri probleeme ning sekka sattus ka eksimusi. Valge meeskond juhtis oma poolfinaali kindlalt 2:0, kuid kaks minutit peataolekut tähendas ootamatut 2:2 viiki ja penalte, mille löömisel olime kindlalt paremad. Punase poolfinaalmäng oli küllaltki sarnane; mängu kontroll oli täielikult meie käes, kuid väravat ei tulnud kuidagi. Paar minutit enne mängu lõppu leidsid poisid lisaenergiat ja lõime järjestikku kaks väravat, mis kindlustasid ka finaalipääsu.

Finaal oli seekord meie siseasi: pingevabas, võrdsete meeskondade mängus lõppes normaalaeg 1:1 viigiga ja penaltides jäid peale Punase meeskonna poisid.

Kogu turniir vältel näitasid poisid ilusat ja domineerivat jalgpalli, mis väljendus ka selles, et näiteks mõnes mängus ei saanud meie väravavaht üldse palli puutuda – olukord, mis saalijalgpallis pole just tavaline. Eriti suurt rõõmu pakub see, et poisid suudavad oma taseme välja mängida ka erinevates meeskondades, mis näitab veelgi nende mitmekülgsust.

Valge meeskond:

vs FC Otepääa 4:1
vs FC Santos 1:0
vs Tammeka Sinine 2:1

Veerandfinaal
vs Tammeka Valge 3:0

Poolfinaal
vs FC Otepää 2:2 pen 2:0

Finaal
vs HJK Punane 1:1 pen 1:3

Punane meeskond:

vs Tammeka Valge 4:0
vs FC Elvad 3:0
vs FC Helios 3:1

Veerandfinaal:
vs Tammeka Sinine 2:1

Poolfinaal
vs FC Elva 2:0

Finaal
vs HJK Valge 1:1 pen 3:1

HJK Valge: Joosep L (Laagri), Kaspar, Janari, Hannes (Keila), Marten, Robin, Karl Jorven, Rico, Martin Antero (Tabasalu)

HJK Punane: Kristjan, Imre, Karl Joosep, Ander Joosep, Artur, Patrik, Hugo (Laagri), Martin V (Tabasalu), Kevin (Peetri)

Turniiri parimaks väravavahiks valiti Kristjan Punasest meeskonnast ja parimaks mängijaks Kaspar Valgest meeskonnast.

Poistele suur kiitus ilusa mängu eest!