9. veebruaril mängis 2005 poiste ühisvõistkond Soomes PuiU klubi poolt korraldatud sõprusturniiril. Turniir toimus sisehallis kunstmuru peal ja 7v7 formaadis.

Arvestades võistkonna ülesehituse uudsust ja esmakordset mängimist suluseisuga, läks turniirist osavõtt äärmiselt hästi. Kolmest mängust saavutasime kolm suureskoorilist võitu. Esimeses mängus võttis võistkonnakaaslastega harjumine veel aega, kuid juba teisel ja eriti kolmandal kohtumisel oli näha, et see ei mänginud tulemusteni jõudmisel enam rolli.

Turniiril lõime mitmed ilusaid väravad, mis olid ka meie harjumuspärase söödumängu loogiline tulemus. Lisaks võis märgata palju eeskujulikke individaalseid sooritusi.

Päeva lõpus oli meil kokku lepitud sõprusmäng Soome oma vanuseklassi ühe parima võistkonna Helsinki JK 05 võistkonna vastu. Mängisime 2×25 minutit: esimene poolaeg möödus võrdsete heitluses, milles mõlemal võistkonnal oli hulganisti väravavõimalusi. Selgem initsiatiiv oli aga meie käes ning asusime 2-0 juhtima. Poolaja lõpuks oli seis siiski 2-2 ning teisel poolajal poisid väsisid ja kohati oli raske vastase agressiivsele pressingule vastu saada. Mängu lõppedes pidime tunnistama vastase 4-3 paremust.

Vaatamata sellele oli poiste poolt taas tubli pingutus ja kindlasti õppisid mängijad üksteist paremini tundma, arenedes nii võistkonnana kui mänguoskuste kvaliteedis.

Osalesid: Tristan, Aron, Ralf Rasmus, Pedro, Kristjan, Kevin, Orm, Albert, Berg ja Karel.

Treener: Indrek Nuuma

Tulemused:
vs MPS 4-1
vs KaaNa 5-0
vs PuiU 9-1

Sõprusmäng
vs HJK 05 3-4