22. aprillil toimus TigerCup, millest võtsid osa ka Harju Jalgpallikooli 2005. sünniaasta poisid. Seekord osalesid mitmest piirkonnast valitud poisid ühtse Harju Jalgpallikooli võistkonnana. Hoolimata ootamatult palavast ilmast, väga suurest väljakust ja esimest korda 5+1 mänguformatsiooni kasutamisest suudeti näidata tulemuslikku mängu!

Juba esimeses kohtumises võeti selge suund võidule ning Nõmme Kalju eakaaslastest oldi kindlalt üle tulemusega 5:1. Teises mängus saadi vastaseks FC Heliose eakaaslased, keda võideti juba 6:1. Kolmas mäng toimus korraldaja võistkonna FC Tiigrite vastu, kellele löödud 9. väravast jäid kõik vastuseta ning mängu lõppseis tuli vankumatu 9:0.

Turniiri viimases kohtumises mindi vastakuti FC Tartu võistkonnaga, kelle osutatud südi vastupanu ning pikalt mängitud pallid tekitasid Harjukatele kõva peavalu. Ühest ootamatust momendist sündis kahjuks omavärav ning FC Tartu kasvandikud asusid kohtumist 1:0 juhtima. Olulisel hetkel tõi aga kastanid tulest välja karistuslöök, mis meisterlikult keerutati värava ristnurka ning mis kinnitas mängu seisuks 1:1. Turniiri väravatevahe oli kokkuvõttes 21:3 ning tasuks kõva töö eest tuli igati innustav I koht! Eriauhinna sai Christon Aus, kes valiti turniiri parimaks Kaitsjaks.

Treener Kalmar Liivi kommentaar: „Väga raske oli mängida, eriti arvestades poiste vanust ning formatsiooni väljakul (5+1), kuid poisid pingutasid kõvasti ning said kindlasti targemaks Harju Jalgpallikooli mängustiili kohapealt. Kiitust tuleb jagada kogu võistkonnale, sest endale lasti lüüa ainult 3 väravat ning ise löödi lausa 21, mis on juba saavutus omaette! Resultatiivne mäng tõi hea tulemuse, mis sellises vanuses on muidugi teisejärguline, kuid samas noortele jalgpalluritele andis kõvasti motivatsiooni juurde!“

Vasakult: Ralf-Pätrik Linnupõld, Pedro Markvardt, Imre Kartau, Christon Aus, Juss Lvovs, Kevin Purrik, Kristjan Kriis,
Treener: Kalmar Liiv