Harju Jalgpallikooli 2004 united võistkond osales 04.03 Riias toimunud rahvusvahelisel noorteturniiril Riga Cup 2012.

Riia Cupi näol on tegemist suurima ja tuntuma rahvusvahelise turniiriga Baltikumis. Turniir toimus vanuseklassides U8 kuni U16. Harju Jalgpallikool osales vanuseklassis U8.
Turniiri tutvustav video.

Harju Jalgpallikooli 2004 united võistkond saavutas kokkuvõttes 5 koha, võites neli mängu ning kaotades ühe.

Tulemused

Alagrupimängud:
Harju JK – FC Supernova (LAT) 2:4
Harju JK – FC Skonto 2005 (LAT) 5:0
Harju JK – BAFC Skonto (LAT) 5:0

Play-off:
Harju JK – FC Skonto Blue (LAT) 1:0
Harju JK – FC Jurmala (LAT) 5:0

Treener Lauri Nuuma kommentaar: „Turniir läks igati korda, kuna saime mängida tugevate vastaste vastu ning suutsime näidata ilusat ja resultatiivset jalgpalli. Eesmärgiks oli lüüa palju väravaid ja domineerida mängu. See meil ka õnnestus, mida näitab väravatevahe 18-4. Kahjuks seekord mängupilt ei kajastunud igakord seisus ning esimese mängu kaotuse tõttu ei pääsenud me mängima kõrgemate kohtade peale. Kohast aga hoopis tähtsam oli see, et iga mäng arenesime edasi ning turniiri lõppedes olime ühe suure kogemuse võrra rikkamad. Selles vanuses on kohast palju tähtsam areng, kuna me alles õpime kuidas jalgpalli mängida“.

Turniiril osalesid: Sten Marten Viira, Kaspar Kruusement, Karel Eerme, Mait Pihotalo, Oliver Malsub, Martin Morris Adusoo, Giorgi Šhevoldajev, Remo Nakström, Imre Kartau. Treenerid Lauri Nuuma, Kalmar Liiv.