Teisipäeval toimus juba neljas ENMV mäng poiste 2003 võistkonnale! Toimumiskohaks Harju JK kodustaadion Laagri kunstmuruväljakul ja vastaseks Paide Linnameeskond. Harju Jalgpallikooli poisid näitasid vaieldamatult resultatiivset mängu ning väravaid sai kohtumises löödud tõesti igale maitsele. Mängu kokkuvõte küsimusi ei jätnud ja tulemuseks 14:0 (5:0) Harju Jalgpallikooli kasuks.

Treener Lauri Nuuma kommentaar: “Mäng oli meie poolt konstruktiivne ning tänu sellele õnnestus lüüa mitmed väravad nii nagu tahtsime. Pallivaldamise protsent oli mängus umbes 90-10 meie kasuks ning see on äärmiselt ebatavaline 9-aastaste laste mängus. Näen siin suurt mõtlemiskohta Eesti Jalgpalli Liidu jaoks just arusaamisest, mis on eakohane jalgpall ning kuidas leida tee, et kõik ENMV’l osalevad meeskonnad saaksid võrdseid mänge. Kõige tähtsam on, et liigas mängimisest oleks mängijate arengule kasu ning kõik saaksid õppida.”

Treenerid: Lauri Nuuma ja Lauri Esko

ENMV kevadringi viimane mäng leiab aset järgmisel esmaspäeval (04.06) Laagri kunstmurustaadionil kell 17:00, vastaseks seekord Kohila Püsivus.

Pilte mängust vaata siit!