19.-20. aprillil osalesid Harju JK Akadeemia 2005 poisid SpringCup’il. Mängisime kahe võistkonnana: Punane ja Valge.

Punane võistkond pidas alagrupis neli kohtumist, millest võitsime kolm ja viigistasime ühe. Positiivne oli see, et endale ei lasknud poisid lüüa ühtegi väravat. Samas ei löönud me ka ise vaatamata ohtratele võimalustele kuigi palju väravaid. Kindlasti väärib mainimist, et mängupilt paranes iga kohtumisega.

Alagrupimängud:

vs Infonet 1:0
vs Harju JK 2006 0:0
vs FC Honka Black 1:0
vs Jõhvi Lokomotiiv 2:0

Teisel päeval olime veerandfinaalis vastamisi JK Tallinna Kalev võistkonnaga, mille vastu realiseerisime rohkem väravavõimalusi ning mängu lõppedes märgiti meile kindel 3:0 võit. Poolfinaali vastaseks saime külalised Lätist: FS METTA/Riga. Mäng oli ülimalt pingeline ja võimalusterohke, kuid seekord pidime kahjuks leppima 0:1 kaotusega. III koha mängus oli vastaseks FC Levadia, kelle vastu poisid näitasid väga südikat mängu; tekitasime palju väravavõimalusi ja ühe nendest ka realiseerisime – tulemuseks 1:0 võit. Võistkonna parimaks mängijaks valiti Kristjan Kriis.

Koosseis: Aron A, Kristjan K, Ralf Rasmus P, Berg M, Mario O, Sander M, Kevin R, Lars R, Ralf Pätrik L, Tristan V.

Harju JK Akadeemia Valge enamikele poistele oli SpringCup 2014 esimeseks rahvusvaheliseks mängukogemuseks. Lisaks sellele mängisid paljud poisid esimest korda 7v7 jalgpalli. Alagrupi mängudes läks mängustiil järk-järgult paremaks ja julgemaks. Tihtipeale jäi puudu enesekindlusest sooritada õigeaegne sööt, tribling või löök, mille tulemusel me alagrupist edasi ei pääsenud.

vs JK Kalev 0:4
vs Nõmme Kalju 0:4
vs Metta/2005 2:3
vs FC Levadia 0:3

Teisel päeval olid poisid juba natuke enesekindlamad ning näitasid ka paremat mängu. Tulemuses paraku see veel ei väljendunud, kuid kindlasti said poisid juurde väärtuslikke kogemusi ja teadmisi, mille poole püüelda. Võistkonna parimaks mängijaks valiti Markus Hanzing.

vs Infonet 0:3
vs FC Tiigrid 2:2

Koosseis: Mihkel U, Kristofer R, Markus H, Markkus K, Karl S, Oskar T, Rico P, Marten V.

Treenerid: Indrek Nuuma ja Kalmar Liiv.