Möödunud nädalavahetusel leidis järjekordselt aset Harju Jalgpallikooli poolt korraldatav Talveliiga, kus 2004-2009 vanusegruppides peeti maha korralik madistamine. Seekord oli tegemist neljanda etapiga, mis pani ka selleks korraks punkti Talveliigale – järgmine aasta jälle uue hooga!

Tulemustest rääkides kujunes turniir Harju JK meeskondadele vägagi edukaks, kuna kokku üheksast turniirist erinevates vanustes suudeti seitse lukustada võiduga. Kuld kindlustati 2004 CL, 2005 CL, 2006 CL ja EL, 2007 CL ning 2006 CL ja EL turniiridel. 2007 EL turniiril saavutati aga 4. Koht ning 2009 CL turniiril 2. ja 4. Koht. Kokkuvõttes saab öelda, et poisid olid väga tublid ning väärisid kindlasti saavutatud tulemusi.

Samuti osales 2003 Akadeemia nädalavahetusel Wismari Cupil, kust võeti kaasa III koht. Alagrupist teisena edasi minnes asuti poolfinaalis võistlustulle FC Nõmme Unitedi vastu, kust tuli paraku vastu võtta kaotus ning edasi mängida kolmandale kohale – vastaseks TJK Legion Narva. Võib öelda, et kolmandale kohale mängides olid poisid väga tublid ning mängu kontrolliti algusest lõpuni, seega teenitud 3:0 võit ning turniirilt kolmas poodiumikoht.Turniir näitas taaskord, et 2003 võistkonnas on piisavalt kvaliteeti, et mängida heal tasemel. Iga turniiri ja mänguga saab poistele 11v11 mäng arusaadavamaks ning mäng-mängu järel tehakse märgatavaid edusamme.
Rohkem infot möödunud nädalavahetuse kohta leiad ka meie Harju JK Akadeemia Facebooki leheküljelthttps://www.facebook.com/harjujkakadeemia/.
Sealt saad lugeda täispikki uudiseid, näha kõiki tulemusi ning ka sirvida pilte möödunud turniiridest.KOOS OLEME PARIMAD!